SDG Awards

Date:December 17th 2021
CET Time: 12:00 M -15:00 PM

 

Opening Keynote: 60 min – main room
12:00 PM Katarina M.V. Galic  Director SDG Commission, EU Tech Chamber  2min
12:02 PM  Irena Zubcevic  Chief, Intergovernmental Policy and Review Branch, Office of Intergovernmental Support and Coordination for Sustainable Development - Department of Economic and Social Affairs, United Nations 15min
12:17 PM   Florian von Tucher Chairman, EU Tech Chamber 3min
12:20 PM Dr. Ilias Iakovidis Adviser for Digital Aspects of Green Transformation at DG CONNECT EU Commission 15min
12:35 PM Benedikt Grütz Vice-President European Senate of Economy and Technology 10min
12:45 PM Prof. Dr. René Schmidpeter Professor of Sustainable Management at IU – International University, Munich and Founder of M3TRIX – Institute for Sustainable Business Transformation, Cologne 15min
Competition – 170 finalists' pitch sessions
Time
SDG Goal
13:00pm - 14:00pm
GOAL 1: No Poverty
14:05pm - 15:05pm
GOAL 10: Reduced Inequality
13:00pm - 14:00pm
GOAL 2: Zero Hunger
14:05pm - 15:05pm
GOAL 11: Sustainable Cities and Communities
13:00pm - 14:00pm
GOAL 3: Good Health and Well-being
14:05pm - 15:05pm
GOAL 12: Responsible Consumption and Production
13:00pm - 14:00pm
GOAL 4: Quality Education
14:05pm - 15:05pm
GOAL 13: Climate Action
13:00pm - 14:00pm
GOAL 5: Gender Equality
14:05pm - 15:05pm
GOAL 14: Life Below Water
13:00pm - 14:00pm
GOAL 6: Clean Water and Sanitation
14:05pm - 15:05pm
GOAL 15: Life on Land
13:00pm - 14:00pm
GOAL 7: Affordable and Clean Energy
14:05pm - 15:05pm
GOAL 16: Peace and Justice Strong Institutions
13:00pm - 14:00pm
GOAL 8: Decent Work and Economic Growth
14:05pm - 15:05pm
GOAL 17: Partnerships to achieve the Goal
13:00pm - 14:00pm
GOAL 9: Industry, Innovation and Infrastructure
14:05pm - 15:05pm
Key SDG Sessions: 20 min – main room
15:10 PM Katarina M.V. Galic Director SDG Commission, EU Tech Chamber Introduction
15:15 PM Verick Schick German Federal Ministry for Economic Cooperation and Development, Agency for Economic & Development 10 min
15:25 PM Gabriele Stowasser Executive Board, National and International Project Management, Senate of Economy Austria 10 min
Key SDG Sessions: 20 min – main room
15:35 PM SDG Commission Board members: Dr. Laura Bechthold and Müge Cöteli to announce 17 SDG winners